Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dig

Så längtade jag
bortom allt förnuft
Så anade jag
Dig

Tänkte på dig
förnam någon
gladde mig för
Dig

Där i köket
där visste jag att du gav dig av
jag kände att jag miste
Dig

Det var bara ett lån
jag ser det nu
för i andevärlden träffade jag
Dig

Att växa när man är vuxen
det lärde du mig
att älska utan löften
Dig




Fri vers av Yrre VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-20 08:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP