Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rimångest

All glädje, hopp och framtid
dog bort med dig min älskans kär
Jag skiter i min samtid
och längtar blott få va\' dig när

Säg väntar du på mig nånstans
långt bortom tid och rum?
I ljus och lycka utan sans
Säg är jag bara dum?

Finns inte du, finns jag ej här
så ge mig lite tro
Var bussig nu, Oh Herre kär
och skapa oss en bro

En liten, sketen, ranglig en
det räcker ganska bra
Nöjd med att få betrakta den
och leva som du sa...




Fri vers av Cinemiracle
Läst 400 gånger
Publicerad 2005-08-27 13:55



Bookmark and Share


  Rublev
Uppskattar väldigt mycket din förmåga att balansera vardaglig varm humor med äkthet i både sorg och längtan!

Att rimma väl är en konst, och i dina bästa stunder strålar det om dina rimmade rader. Som t.ex. i de här:

”En liten, sketen, ranglig en
det räcker ganska bra
Nöjd med att få betrakta den
och leva som du sa...”
2005-08-29

  eee
Min Vän!
Det finns redan en bro, den är inte ranglig, den är stark och tålig!
En bro som går mellan era hjärtan.
Du ser den inte nu men när dimman lättar, Då..............
2005-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle