Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det räcker nu.

Ibland kommer man
till ett sådant där förfärligt ord som
Det räcker, jag menar, vem
vill höra det när tårtan smakar som allra
godast eller när man absolut inte
vill vakna utan bara ligga där och dra sig.

Då kan de orden verkligen få en
att tappa fattningen.
Men ändå när någon
verkligen hör det ordet, förstår det
Att det räcker nu.

Det är himmelskt.

Det är den ljuvligaste ljuvligheten
bättre än alla tårtor och ja, alla bakverk
överhuvudtagen som någonsin gjorts och jag skulle
mer än gärna ta tusen av dessa
jag vill inte stiga upp det räcker nu
för att återigen höra det du sa

Det räcker nu.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-21 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP