Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtala med livet

egentligen är det ju inte så
svårt att samtala med livet

Det ser bara lite udda ut när
jag pratar med något som
inte syns.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-22 17:53



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
Kloka och mycket vackert och dessutom med härlig rytm!
Stjärnbeströdda solglittrande kramar/Ammie
2009-01-24

  durr
jaa eller jag samtalar med mej sälv?
2009-01-22

    Tea Alex
*skrattar*
Känner igen mig totalt!!!
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP