Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fast

Jo... vi satt och pratade
sånt som människor alltid diskuterar
sånt vi funderar och drömmer om

Vi pratade ställningar
sånt alla tänker om
sällan pratar om
men önskar
prövar
filar på

Vi pratade och det var lätt
fnittrigt
brusande
berusande

Sen sa hon

Jag bryr mig inte

och vi tänkte - hon bryr sig inte
nä, hon bryr sig inte

hon sa - jag bryr mig inte -
bara någon håller mig ordentligt fast


och jag var fast
ja, jävlar - jag var fast
hon höll mig fast

i sin önskan

önskan om att hållas fast

ja jävlar

allt blev tyst , allt blev hårt
allt blev vått, allt blev fast

för vi blev alla fast
i hennes önskan
om att hållas fast


ja jävlar




Fri vers av Ulf Popeno
Läst 255 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-24 08:50



Bookmark and Share


  Tina-sol
Den här tycker jag mycket om. Du bygger upp texten kring ordet " fast" och den riktigt etsar sig fast i mig.
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Popeno
Ulf Popeno