Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkerrum

Mörkerrum
det är där man framkallar
bilderna
tagna under ljusa sommardagar
det är där man ser
det svarta träda fram och skapa
konturerna det är där
man önskar man haft råd att
skaffa färgframkallning.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-24 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP