Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina ord

Stunden eller, kanske sekunden
innan det man skriver föds
darrar kroppen till och sinnet
föds i rörelsen och sen
genererar allt
mina ord




Fri vers av Yrre VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-24 18:50



Bookmark and Share


  Mona*
Ja, det är nått i fingrarna som vill...
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP