Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill

Jag leker med mina fingrar
och jag darrar sådär väldigt enkelt till
och jag vet att du vet vad jag vill
jag vill.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-24 18:57



Bookmark and Share


  Mona*
Snyggt!
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP