Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet (inget djup inget alls) SKA JAG SKÄMMAS DÅ?


Vad gjorde vi då.

Visst kan ljudet av chips som skakas ut ur
sin påse få en att tänka till
man föder en tanke av godmodighet men
när allt tagit slut, alla tiger
still
Kommer chipsdemonen då
pressar sina fettdrypande avgrundsvrål och
ställer min hjärna i obalans
Tänk om chips inte fanns?

Vad gjorde vi då?




Fri vers av Yrre VIP
Läst 219 gånger
Publicerad 2009-01-24 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP