Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen då du tände ljusen

Dagen då du tände ljusen
den glömms aldrig bort
Dagen då skuggan jagades
den var allt för kort.

Möter de avgrundshemska
när du vill att jag gör
tar då dig i famnen
som bara mammor gör

skänker dig, trots osagda maror
min tillförlitlighet
kanske det tröstar dig
om du vet, att bara jag vet.

Med stadiga klackar du går mot rött
stark och rak och fri
men om du någonsin ensam blir
minns att det finns vi
















Fri vers av Yrre VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-24 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP