Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om mig?

Skulle du, skulle du tro det om mig?
När jag först började när jag
tog dina andetag i lömskhet
där jag andades dem. Skulle
du tro det om mig?

När aftonen nalkades och ben blev trötta och
jag bestal dig, jag bestal dig
på all din kraft och införlivade
den i min lögnaktighets varelse
jag sög ut dig jag åt dig
skulle skulle du tro det om mig?

När jag bäddade rent åt dig och luftade kudden
på alla dina drömmar så att du skulle somna i förljugenhet
och täcket skulle kyla din kropp och
allt jag ville var att
du
Du skulle dö
Om jag sa det till dig
Skulle du tro mig, skulle du tro
det
om Mig?




Fri vers av Yrre VIP
Läst 404 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-24 20:11



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Wow vilken ren poesi. Bokmärks direkt!
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP