Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet bubblar

Barnet tar sitt levnadssteg
över ängar, åker och teg
smular små sandkorn mellan
nyfikna tår
sen söker sin närhet
frågar om det får
vandra i leken bortom fantasi
leva i nuet så vakad men fri
Glöm att små ben bara snubblar
ur deras fotspår
livet bubblar




Fri vers av Yrre VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-25 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP