Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte sticka.

En sån där dag då rynkorna
alldeles utmärkt kan räknas och
de får inte plats, ens om jag lägger
ihop fingrar och tår.

En sån där dag där tanthatten sitter och
vinglar på gråsprängda tussar
och stickningen flyger emellan
flinka fingrar

En sån där da då allt skulle
kunna vara sant
förutom det där med stickningen då.
Jag kan inte sticka.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-26 08:59



Bookmark and Share


  stella
Det gör inget alls... :)
2009-01-27

    Calin
;)
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP