Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårens första andetag.

Om man lägger sig
under ett äppelträd
i vinterskrud
och kisar så där lagomt
med ögonen så
kan man nästan se
svullna knoppar slå ut

Om man blundar
och solen gör ett undantag
lyser rakt i ansiktet
då kan man känna
vårens första andetag
flämtande på en
iskall kind




Fri vers av Yrre VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-26 12:01



Bookmark and Share


    wildrosen
Åh vad jag längtar till våren...bra skrivet..
2009-01-30

    Bodil Sandberg
Vilka underbara rader!Bilden kommer direkt..blir glad!tack!
2009-01-27

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Mmmm den väcker längtan till våren
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP