Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden

Orden, de glömda orden
de gömda orden
jag fann dem och skrev dem
förlorade, förlorade dem
Men jag minns att jag skrev.

Tankarna, de glömda tankarna
de gömda tankarna
tordes de tala
genom arga ögon
intet.
Men jag minns att jag sagt dem

Känslorna, de gömda känslorna
de glömda och förträngda
jag förlorade allt
i tankens sken
det outalade
Minns du dem?




Fri vers av Yrre VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-26 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP