Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nå,

Lika korta som dina armar
och din längtan att nå
tappar jag kraften i mina
av det du inte kan få

Jag kan bara räcka så
långt som livet ser
därefter mitt barn
får du nå det för egen del




Fri vers av Yrre VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-26 15:28



Bookmark and Share


  durr
barn går först.
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP