Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda tankar om kärlek

När riktigt vedervärdigt
långsamt saktar in
fångar kroppen
åderlåter

(Färskt blod kan vara så
livgivande
till en död kropp.)

Då och bara då
tänker jag röda tankar
om kärlek




Fri vers av Yrre VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-26 18:23



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Tack för att du såg noga, nu va det ändrat och kram tebaks :)
2009-01-26

    Ken Cassel
Ber om ursäkt
Ett stavfel tror jag eller så har du bara missat en bokstav
Långsamt menar du väl
Applåder

Mera kramar
:)
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP