Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I nöd och lust




I nöd och lust
ja, så var det visst
Men jag fick nöden
och du lusten

Vi delar inte
Vi sover på vår kant

I nöd utan lust

I min nöd finns ingen lust
och din lust är blind för nöd

Jag ser det tydligt
och jag makar mig längre ut
så det inte ska locka
Jag har förlorat all lust
Jag är ett med nöden
och du ser mig inte
Du ser inte min nöd


I nöd och lust
ja,så var det visst
Ska vi skriva under kalla fakta?

Om vi blundar tillräckligt hårt
så kan vi fortsätta leva såhär
-i nöd och lust-
för att inte skapa uppståndelse


Men håll dig på din kant!




Övriga genrer av Virgo Cinnamon
Läst 483 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-26 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon