Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon

Det vackraste och ärligaste jag vet
är att naken och oförställd
möta dagen.

Att i morgonens första
genomträngande strålar
skåda kroppen som
vacker

Att kunna vända sig utåt
med händer varsamt
utsträckta och säga
Se, här är jag.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-01-26 19:04



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Denna texten tyckte jag mycket om!.. applåder
2009-01-27

  Eva Langrath VIP
En god morgon där du fångar detta viktiga Var snäll mot dig själv.

Eva
2009-01-27

  Lena Renman
Tillit tillförsikt livsglädje, stort!

Lena
2009-01-27

  durr
hördu den dikten ska jag ta till mej,skulle ha den framför mej när jag öppnar ögonen varje morgon :)
2009-01-27

  lyckeli
öppet, naket,
positivt

och ljuvlans
2009-01-26

  Berit Robin Lagerholm VIP
Den här var verkligen vacker och söt.
Får en att dra på smilbanden.
2009-01-26

    Ken Cassel
VACKERT
Gillas
'
Kram
:)
2009-01-26

  Christine Sabel
Mycket fin dikt, varje dag ær ny.
2009-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP