Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tar aldrig slut, kaoset för mig bara vidare ned

Smärtan, gråten, sorgen över att förlora dig endå du lever...




Ett evigt Varför

Sorg

så tung att bära

inga ord

kan den mäta

väntan

på en grav

som aldring kommer

väntan på en sorg

som aldrig släpper

tårar från hjärtat

bildar en elv

av längtan

 

Förlorad tid

svart virvellvind

innuti

kaos

och sår gråt

smärta

och ett evigt varför

 

 




Fri vers av zinna
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-26 22:43



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"väntan

på en grav

som aldring kommer

väntan på en sorg

som aldrig släpper

tårar från hjärtat

bildar en elv

av längtan"
Underbart skrivet min vän.
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna