Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sent i söndags afton


Runt klockan dags för en sup står du utanför mitt fönster liggande med flaskhalsen mot hakan och stupen torr av sukt ropande nedlåtande uppriktigt förargat mot mina gyllenbruna gardiner att jag borde rengöra mina fönster och tvätta mina öron för att inse att du skriker dig besvärat hes för döva öron i frånvaro av närvaro i oro för min tillvaro och inskränkta inställning till framställning av hembränning och uppfödning av lax.




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 520 gånger
Publicerad 2005-08-29 08:59



Bookmark and Share


  twilight
Coolt. Du skriver skitbra. Jag skulle aldrig kunna få ihop något så snyggt ens i mina drömmar. Du använder ditt ordförråd jättebra.
2005-09-22

  himlens hemlighet VIP
ah vilken automatskrift...njutsamt forsande förvirrande...gillar! och lax
2005-09-05

  swimsus@gmail.com
Ja. Detta är en sån samling av ord jag själv önskat mig talangen att komponera ihop...skrika sig besvärat hes..altså..ja. haha..ab fab!
2005-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP