Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag önskar å ge dig kärlighet i evighet


Kärlighet

Kärligheten min vänn

Den kan vara lika vacker som ful

Du kan gråta floder av lycka

som tårar av smärta

Kärligheten min vänn

den kan vara lika mjuk som silke

och hård som betong

Den kan gro där man aldrig förväntar

och dö där den skulle ha levt

Kärligheten den kan vara fantastisk lycka

och den värsta mardröm

Allt på samma gång

och allt kan bli rätt

eller

fel...

Kärligheten kan göra dig ensam och olycklig

Kärligheten kan göra dig fullkommen och lyckelig

den kan föra dig på nya vägar

till ett nytt liv

till värme, skratt och omsorg

Det är det jag önskar för dig min vänn

Den skönaste lycka

den mjukaste kärlighet

härlig harmoni

i full symphoni

i tvåsamhet

i evighet




Fri vers av zinna
Läst 492 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-27 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna