Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Appropå ingenting..(eller kanske allt, man vet inte)


Surdeg

En riktig deg
den vilar minst två dar
den är gjord av surdeg
och smakar himmelskt

Jag är gjord av torrjäst.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-27 19:39



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jag känner av jordens salt
Kalken i varat löses av då
livets sötma når in
Beskt är minnen från det förflutna
Surt rinner rönbären
2009-01-27

  durr
oj såg inte sista
nej
tror inte du är av TORRJÄST
2009-01-27

  durr
jajamensam
har jag åxå gjort
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP