Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att våga närhet

Vad har jag lärt av dig, min älskling?
Finns det nå\'t jag kan ta till mig
nu när du är borta?

Du levde kärleksfullt och tappert
trots mycket svårt i livet
så gav du aldrig upp

Kärlekskraften själv var drivande i dig
Närheten till mig och barnen
Där finns också lärdom:

I närhet till en annan finns svar
på livets gåtor och källan heter kärlek
Att finnas till för andra

Men också att bejaka en utsträckt
hand i kärlek och inte välja avstånd
Avstånden i livet ger bara död och saknad




Fri vers av Cinemiracle
Läst 401 gånger
Publicerad 2005-08-29 14:32



Bookmark and Share


  eee
Min Vän!

"Rublev" säger det så bra så jag vill bara instämma med hela mitt hjärta i hans ord till dig!
Även du har SÅ mycket kärlekskraft i dig, fortsätt leva nära......
Tack för dina dikter som inte liknar någon annans, dom är helt ditt eget hjärtas sång.
I bland i dur, i bland i moll.
Fortsätt sjunga och låt mig och andra få höra dina toner!
Kram
2005-08-29

  Rublev
Din etthundrade dikt till din älskade!
Ännu en dikt som präglas av hängiven kärlek, djup äkthet och klarhet i tanken.

Denna dikt andas insikt, tillförsikt och tacksamhet...

Form och innehåll samspelar bra.

Det betyg jag ger innesluter hela din diktsvit: 5 = ”Alla måste läsa detta”
Önskar, hoppas och tror att många framöver ges möjlighet att läsa dina dikter, och därigenom hämta tröst, livsmod, insikt och hopp. Men framförallt att, som du skriver här, de/vi väljer att finnas till för (var)andra, att våga närhet, att älska!!!!

Tack Cinemiracle
Må du fortsätta vandra på kärlekens väg
2005-08-29

    ej medlem längre
Ja. Ja, så är det nog.
2005-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle