Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harmoni

Är det ett medvetet val
att såra någon annan?

Eller är det ren
Oförsiktighet?
Dumdristighet?

Vissa må förtjäna det
men andra får ofta bekosta det

Ska vi lida tillsammans
eller leva i harmoni
hand i hand

Godhet föds inifrån

Jag vill gärna tro
att vi alla är goda
och i så fall
många gånger

Mycket dumdristiga.




Fri vers av Tim Söderberg
Läst 369 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-29 02:47



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Jag tror alla föds goda men sen händer något under livets gång och det undrar jag vad det är? Kanske har du ett svar?


"Godhet föds inifrån

Jag vill gärna tro
att vi alla är goda
och i så fall
många gånger"
2009-01-29

  dead_prez
Jag vill gärna tro på att det inte finns något. Inte ens den här texten.
2009-01-29

  Olof Dahlin
Insiktsfullt, som vanligt. Suveränt!

"Jag vill gärna tro
att vi alla är goda
och i så fall
många gånger

Mycket dumdristiga"

Du har så rätt så.
2009-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Tim Söderberg
Tim Söderberg

Mina favoriter
Låt vindarna virvla