Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina ögon

I mina ögon är du vackrast
fast ingen ser...
i mina ögon

I mina tårar finns minnet kvar
fast ingen ser...
i mina ögon

Sömnlös är natten
och vinden kall
Frostnupen väntar jag stilla

Hoppas och längtar
men ingen alls
reser sig ur dimman

Så slut dina ögon
vänd ryggen till
Tysta ned den röst som gnager

I mina ögon
är du ändå den
som är vackast av dem alla!




Fri vers av ÅsaLena
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-08 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena