Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och iallafall något

Med kniven på strupen ska
jag kräkas i ditt långa hår
bara därför att jag kan

Du ska inte tro att du kan
döda mej obemärkt.








Fri vers av Yrre VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-29 18:25



Bookmark and Share


  Njord
Härlig text. Jag läser kämpaglöd och motstånd.
Jag skrattde när jag läste fast att nnehållet är nog så allvarsamt. Bra skrivet
2009-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP