Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havets bränningsvågor

Om havet och stränderna
njutningsfulla vågor
kalla nariga händerna
kroppen full av plågor

Om stigen som gick runt
när borta var så nära
om vattnet som var grunt
ej liv kunde kräva

Om vilsenhet och ånger
skarpa vassa ord
Ödets vackra sånger
livets fulla bord

alla dessa frågor
i skuggan av mitt jag
havets bränningsvågor
kanske tvättar bort en dag.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-30 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP