Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God resa

Längre, längre bort
Jag ser hur du går
Raskt och utan tvekan
eller
kanske något litet
en snabb blick över axeln

God resa älskade son
god resa.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-30 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP