Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Famnar att möta, famnar att gå

Litenheten kan kräva så mycket
i små gråtonade frågor
Av sälta krävs så litet
Försiktigt
Försiktigt

Stora eldar brinner
av vemod eldar jag dem
brann jag en gång av svar


Intet ut i regnbåge
grå
grå
grå
Inga färger
inget ljus
bara matthet och lugn

varthän ska rovfågeln flyga
vilken hamn vilket hav
Dödsbågen spänd
jag vet inte var

Så skugglikt nära mig
ljus förgör det mörka!

brustet är andetaget
och kroppen, kroppen

Famnar att möta, famnar att gå
varför måste livet vara så.





Fri vers av Yrre VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-30 17:51



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Håller med och tycker att du nu har fått en egen stil i skrivandet som tliltallar mig


Att saktmodigt acceptera livets gång är andligt
2009-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP