Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne av Mor Anna.


Förundrade står vi.

På en bänk någonstans någongång
sjöng en korggosse vacker
vishetens sång

Han blev hörd av massans skam
de kröp nära och
tårarna rann och rann

Av kärlek lät han tonen föda
hopp och rena kläder och
liv till de redan döda

Men ingen annan kände
hans sällsamma sorti
döda vet att livet vände.

Förundrade står vi.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-30 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP