Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pryd

Har alltid varit pryd
lampan alltid släckt
skulle aldrig någonsin drömma om
att beskriva åtrån du väckt

För jag är en av de gömda
som älskar i avskildhet
men det jag vet om sex
är förmodligen mer
än du någonsin vet.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-30 18:24



Bookmark and Share


    JJ VIP
Prydhet kan både vara sexigt och vackert! Mvh. JJ.
2009-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP