Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att ge lite av sin tid

Trevlig helg
....de mekaniska orden ekade
jaså, det var helg
finglaset fram
kanske fanns det en servett i skåpet
skiljas från vardagen
till vad ?
fanns där något oupptäckt
något att urskilja från grått
kanske en signal
kanske tid från någon




Övriga genrer av jardan
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-30 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan