Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en dag ut i solen

Som en dag ut i solen
som två koppar te den
dagen
Så minns jag allt
som hände då

och intet kommer åter

Din hand så mörk av solen
din doft som
kokos och äpple
du grät den dan
och jag föll ner

och aldrig vi mötas åter

Nu drar moln över dagen
och solen göms av
din skugga
var dag är som
ett minnesblad

Och inget kommer åter




Fri vers av Yrre VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-31 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP