Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta finns runt om dig

Min kind mot
din lilla
min röst mot ditt hår
jag älskar dig allt som
någonsin går

Din fot mot kalla golvet
så beslutsam så stark
jag minnen av dig skriva skall
på hjärtats vita ark

En liten hand som
håller om mig ditt
skratt så nära mitt öra
att minnas dig är bara mitt

Mitt hjärta finns runt om dig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-31 21:22



Bookmark and Share


    Calin
Sant...det är just så det är.
2009-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP