Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Emelie

Ett leende som får guld att smälta
din varsamma hand emot min
vem kan önska mer vilja mer
än att ha dig som sin

Så behåll all den glädje
jag sett sippra fram så stilla
krama dig värna dig
att ingen gör dig mera illa

Så vacker ut på kroppen
så beundransvärd inuti
att lyckan följer dig på väg
så säker jag kan någonsin bli




Fri vers av Yrre VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-31 21:28



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Vackra ord
om/till en vän
så fin dikten känns
den kan man läsa
om och om igen
och känna den
håller gott den!
*************
2009-01-31

  durr
Så behåll all den glädje
jag sett sippra fram så stilla
krama dig värna dig
att ingen gör dig mera illa



gillar det.
2009-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP