Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dig jag lever stillsamt

rörelser som dans
dimmans vackra höftsteg
där vilar jag i tron på dig

Och armen stannar vilsamt

Stig upp ifrån ängen
den doften följer begäret
som hö ska en gång tyna bort

I dig jag lever stillsamt




Fri vers av Yrre VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-31 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP