Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Täcke plågsamt tungt mot min kropp

Droppe vin på en skuldra
häftig kärlekslycka dunstar
Vem kan känna kärlek som tvättar ord
som verkligt ger dig livet åter

Din tunga mot min höfttopp
en salig dyrkan av önskan
du ger mig allt du är mitt allt
må gudar ge dig livet åter

I ett eko av ditt minne
tumlar runt i gravstensgrönska
du gav mig allt kom ge mej allt
men håret i din jord jag kan önska

Tårar blöta mot en kudde
täcket plågsamt tungt mot min kropp
när dagen åter kanhända gry
ge mig styrkan att stå upp

Gå okända vägar
ganska ensam och utan dig
men livet vill levas och
Du finns så nära mig




Fri vers av Yrre VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-31 21:46



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Oh, om din önskan
blev sann om Du fann
och återvann det Du
förlora, då hade det
igen blommat i Ditt
livs flora... Oh om...
***************
2009-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP