Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjunga dem själv.

Igentligen vill jag
men helst kanske och mest
att ingen ser för jag är bara
bara ett gammalt barn

Ingen sjunger sånger längre och om
jag någonsin ska somna

får jag sjunga dem själv.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-31 21:51



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Den bästa sången
från den där gången
som var, men konstigt
nog den i en hänger kvar
bara man blundar och
andan in drar man i
örats minne den har...
Vackert skrivet av Dig!
********************
2009-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP