Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag går nu...

Om jag går nu, stänger min dörr

 

Vandrar in i sorgenas skog

låter mina tårar rinna i gråtens bäck

går på smärtans stig

för att låta vindens pina

rena min själ

Vill då himmelens mjuka famn omfavna mig?

 

Om jag går nu, med en stängd dörr

 

går in i tankarnas tjocka dimma

döljer mig i sivets höga gräs

gömmer mig i dom bortglömmda bergen

blir kall i månens silversken

Vill jag då komma hem med ett lättare hjärta?

 

Om jag går nu, öppnar min dörr

till livets smärta

lögnens hårda värklighet

tårarnas bottenlösa kraft

Vill då havet skölja mig ren

Vill jag då njuta av morgondagens milda budskap

av dolda skatter av glädje på livets väg... 




Fri vers av zinna
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-01 20:10



Bookmark and Share


  willex VIP
Vackert skrivet! Tänk om det ändå vore så, att man blev omfamnad av himlens mjuka famn, att man fick ett lättare hjärta, när man väl gjort ett val. Kirkegaard trodde ju det. Själv är jag tveksam. Tänk om livet kunde visa lite nåd ibland.
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna