Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att se verkligheten

När jag idag igen fick sätta blommor
och byta ljuset i din lykta, älskling
talade jag på ett nytt sätt med dig

Sedan gjorde jag för första gången
det som sagts till mig av vänner
så mycket starkare i tron än jag

Jag gick till kyrkan för att tända ljus
som jag ju gjort till dig så ofta
Fast idag så tände jag för mig

Ett litet skämmigt hoppets ljus
för tanken på att livet också finns
på denna sidan döden

Det kändes ganska lätt att göra
och det får lysa också för ditt minne
men faktiskt mest för mig och barnen




Fri vers av Cinemiracle
Läst 422 gånger
Publicerad 2005-08-30 16:09



Bookmark and Share


  eee
Mitt hjärta glädjer sig och jublar stilla.
Dina ord tar tag om mig och om livet!
2005-09-01

  Rublev
berörs stilla och glädjestarkt
av dina levande ord som formats
med skärpa och känslighet!
2005-08-30

  HQ
Tycker väldigt mycket om den..
blev tårögd...det var sorgligt men samtidigt vackert men det är väl så det blir när sorgen blandas med minnen.
2005-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle