Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han är mitt barn


varför
snälla ge mig svar
jag står tomhänt

han är bara ett barn

mitt barn

snälla skada inte
svik honom inte

han är så liten
hur ska han förstå

att världen redan
är så ond
orättvis och känslokall

han är bara ett barn
så liten och skör

kan bara gråta
för vad alla gjort

kan bara hålla hårdare
men räcker jag till nu

är det jag som felar
så straffet blir mot honom

han är den finaste
bara ett barn

mitt barn




Övriga genrer av devilsangel
Läst 414 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-02-02 14:57



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Nej så sant skriver Bodil...ingen kärlek är lik en mors kärlek...den är speciell....
Underbar stark dikt där orden snyftar.....
2009-02-09

    Bodil Sandberg
Ingen kärlek såsom den...tror jag att en dikt börjar.. som jag skrev nångång för några år sen..kommer att tänka just de orden här..för ingen kärlek är så stark..och det talas här så vackert..i dessa dina gripande värnande rader - sparar jag
2009-02-07

    Maria Malm
En moders kärlek. Kärlek gör ont ibland.
2009-02-03

  zinna
Moderkärleken på sitt vackraste, beskyddande för sitt barn.
Hoppas att detta bara var ord och inte värklighet...
Mina tankar, kännslor har du väckt med din text...
kram
2009-02-03

  Lena Renman
Kanske den största kärleken, den som också kan göra ondast, moderskärleken...

Lena
2009-02-03

    ej medlem längre
En bön från en mor som vill sitt barn väl...
Strongt!
2009-02-02

  Cosmic Johanna
Sårbar och berörande, om när en mor vill skydda sitt barn från ondska, och världens grymhet.
2009-02-02

  Hannadraken
ojdå, låter som en jobbig strid i uppsegling.
Allt gott i alla tuffa beslut en mamma har att ta.
2009-02-02

  Teresia Ridell
Ja inget gör så ont som när ens barn får lida. Man vill bara skydda o dessvärre räcker det inte alltid.
Väl skrivit !
2009-02-02

  friheten
Vacker srkiven!
2009-02-02

    Lindizz
känslosam, skör och vacker text.
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel