Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Både och - haiku

Februari är
sköna stjärnhimlars månad
och självsprickornas




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 258 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-02 19:49



Bookmark and Share


  halmstrå
kan inte låta bli....
...
sköna stjärnhimlar
blottar världsrymdens gåtor

sprickan blir synlig
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

papillon