Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eftervård




gör inte vad du måste mot dig själv
det är inte alltid för samhällets bästa

mellanmänskliga förhållanden
sexuellt utnyttjande av det egna könet
blindgångarens hypokondriska rädsla

tar en annan form
en välbeprövad känsla


från vardagslivet är jag alla exempel
av ovan




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 447 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-02 20:36



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
STRÅLANDE!!!!
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP