Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en sång...


jag är rik på många skatter



jag är rik på många skatter
skatter av olika slag
full av tårediamanter
skrattepärlor har ock jag

och jag lever
och jag dansar
sjunger älskar och är till
följer med i livet
såsom livet självt vill

jag har gått långa sträckor
sjunkit ner och ställt mig upp
jag har kämpat många strider
alltid burit på ett hopp

och jag lever
och jag dansar
sjunger älskar och är till
följer med i livet
såsom livet självt vill




Fri vers av rebecca d
Läst 269 gånger
Publicerad 2009-02-02 20:44



Bookmark and Share


    Mejja
ååååhhh sååå vacker!
Fylld till bredden av tacksamhet till livet.
Försöker höra tonerna...
2009-02-02

  Per Rydberg
En rik och vacker sång till livet!
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d