Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Där man minst anar, hittar man både hjälp och vänskap, när många andra bangar ur. Eva var skapelsens första fungerande jämställda samtalspartner ;-) Därav namnvalet. (Hon förtjänar dessutom ett bättre teologiskt rykte, men det är en annan historia)


Lovsång för Evor

En liten stilla lovsång
till världens alla Evor
att gnola för sig själv
när hösten sätter fart

För utan kloka saker
som sägs och bollas åter
på jobbet och i skolan
så blir det inte bra

Nå\'t stilla råd i vänskap
ett ord som dövar smärta
en riktningskorrigering
och perspektiv på "jag"

Hurra för alla Evor
så lyder metaforen
för alla goda vänner
med urkraftssinnelag




Fri vers av Cinemiracle
Läst 431 gånger
Publicerad 2005-08-30 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle