Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mindre och mindre morötter

tröttnat
trots liv
hur ska vi orka
morgondagen

det hårda skalet ger svar
bit ihop
se er omkring
levnad en kamp

kinderna sårigas insida
det går
men inte lättare
det måste




Övriga genrer av jardan
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-04 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan