Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kupé ( naknad i andra klass )






jag fyller det som glappar med det du är,
suger upp dina läckande minnen

från stavangers vidder,
spända bröst mellan leende läppar

och andra kvinnors böljande magar,

*


tar min plats hos dig


och drunknar mig inom,
smyckar vackert ruiner,
plockar dina skärvor



och väts för bara dina fingrars skull








Fri vers av lyckeli
Läst 530 gånger och applåderad av 41 personer
Publicerad 2009-02-04 18:04



Bookmark and Share


  självdestruktiv
Helt underbart skrivet. Vilken känsla!
2009-02-06

  Fredric
åh, härligt vät... Gillar dina ord...
2009-02-04

  tom boreland
tycker som per
det brukar
jag göra
2009-02-04

  Mikael Lövkvist
Jag tycker att den här dikten var riktigt, riktigt vacker.
2009-02-04

  lyckeli
så per?
regnvåta gator borta


borta


borta
2009-02-04

  Per Teofilusson
Ja, den här är riktigt välskriven. Partiet m läckande minnen särskilt vackert. Här finns annat än åtrå: mer, en hel rikedom; sorg över att vara den andra. Jag, tycker den här är så vacker och nyanserad och sann, så jag vill inte peta i två detaljer som jag inte gillar.
2009-02-04

  Nina Ahlzén
japp-härligt! Kåtdagen firas..;D
2009-02-04
  > Nästa text
< Föregående

lyckeli
lyckeli