Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade barn!

Sitter och hör min dotter spela Figaros bröllop
på ganska hög volym nere på flerkanalaren
Det är så vackert att hjärtat nästan glömmer slå
och hela mitt väsen fylls av kärlek och tacksamhet

Mina älskade stora barn vart tog tiden vägen?




Fri vers av Cinemiracle
Läst 480 gånger
Publicerad 2005-08-31 11:51



Bookmark and Share


  Rublev
Ett vemodsvackert vardagsfragment
som ändå viskar om nuets fantastiska möjligheter!
2005-09-07

  Teresia Ridell
Ja..verkligen känner igen den känslan av stolthet o sorg; över vad tiden tagit vägen.
2005-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle