Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han som bär sprickorna



sjunker
sjunker
sjunker

ner
ut
igenom

längre ner

in
i




Fri vers av rebecca d
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-07 20:23



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Griper tag.
2009-03-08

  Michaela Dutius
en återhållen ordbild som ger bilder av det mystiska och självklara
2009-02-09

  himlens hemlighet VIP
underbar titel, och minimalistiskt bombardisk, mycket bra
2009-02-08

    Mejja
Så stor i sin enkelhet.
Tycker om.
2009-02-07

  Rachel Roth
mycket fin och rörande
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d